WELKOM OP DE WEBSITE VAN JERECO INSTALLATIETECHNIEK BV

bezoek ons

Rijshaak 20 A
3371 KC, Hardinxveld Giessendam

email ons

info@jereco.nl

bel ons

0184 - 41 23 85

Over Jereco

  Jereco bestaat al sinds het begin van deze eeuw en opereert met een team van installatie specialisten door een groot deel van Nederland. Indertijd gestart vanuit Hardinxveld-Giessendam met een werkgebied in de provincies Zuid-, Noord-Holland en Utrecht. Echter op verzoek van onze opdrachtgevers realiseren wij onze projecten inmiddels in een groot deel van Nederland.

Van een incidentele opdracht tot een totaalpakket

Jereco Installatietechniek is een vakkundige specialist op het gebied van elektrotechniek, airconditioning, verwarmingsinstallaties en loodgieterswerkzaamheden. Wij verzorgen de aanleg en onderhoud van installaties in de woningbouwsector en bedrijfsgebouwen zoals kantoren, winkel(centra). Zoals gezegd verzorgt Jereco als totaalinstallateur alle installatiewerkzaamheden aan uw vastgoed. Wij doen dit met eigen goed opgeleid personeel en in specifieke situaties met vaste ketenpartners. Desgewenst kunnen wij ook zorgdragen voor het algehele ontwerp van de installatie hetgeen digitaal middels AutoCAD wordt vorm gegeven. Natuurlijk kunt u per installatiediscipline bij ons terecht. Indien er sprake is van meerdere installatiedisciplines welke in uitvoering moeten worden genomen kunt u ook voor het totale installatiepakket bij Jereco terecht. Zo is het totale installatiewerk ondergebracht bij één verantwoordelijke partner Jereco Installatietechniek; dus één aanspreekpunt en één coördinerende partij. Een directe kostenbesparing, naast een efficiëntere uitvoering, is hierdoor de meerwaarde voor de opdrachtgever.

Comfort, ook op termijn

Vanzelfsprekend zorgen wij voor comfort tijdens de aanleg van uw installatie, maar ook na oplevering bieden wij u comfort voor een aansluitende zorgeloze langjarige periode. Met een onderhoudsabonnement blijft uw installatie in topconditie. Te denken aan de verwarmingsinstallatie, de airconditioning maar ook uw noodverlichting behoeft onderhoud. Wanneer uw installatie regelmatig wordt onderhouden is er minder kans op storingen, gaat uw installatie langer mee en wordt zorg gedragen voor een langjarig comfort.   

Onze opdrachtgevers

  • Institutionele beleggers
  • Verenigingen van Eigenaren
  • Vastgoedbeleggers
  • Woningcorporaties
  • Retail
  • Bedrijven
  • Vastgoedbeheerders
  • Particulieren