WELKOM OP DE WEBSITE VAN JERECO INSTALLATIETECHNIEK BV

bezoek ons

Rijshaak 20 A
3371 KC, Hardinxveld Giessendam

email ons

info@jereco.nl

bel ons

0184 - 41 23 85

23Oct
1412605580_01

Nieuwe collega David

Sinds kort hebben we een nieuwe medewerker David, David is een 18 jarige jonge man die het vak erg graag wilt leren!

> Lees meer

23Oct
amsterdam-canals-350x162

Nieuwe opdracht

Jereco heeft een nieuwe opdracht gekregen voor een nieuw project. Startende 12-10-2017 zullen er 64 nieuwe woningen gebouwd worden te Amsterdam en deze zullen gereed zijn voor het nieuwe jaar.

> Lees meer

23Oct
variant-huis

Nieuwe klant: Variant huis

Jereco heeft een mooi nieuw project in uitvoering gekregen. We mogen voor Variant huis diverse vrijstaande woningen realiseren. Varianthuis BV is een familiebedrijf  dat sinds haar oprichting uitgegroeid is van een dorpsaannemer tot een modern bouwbedrijf met als specialiteit het bouwen van vrijstaande en 2-1 kapwoningen voor opdrachtgevers met een eigen bouwkavel. Met meer dan 50 standaard typen woningen met prijs is er een ruime keuze aan mogelijkheden.

> Lees meer

17Jul
gezocht-installatiemonteur1

Vacature loodgieter / cv monteur

Jereco installatie techniek BV is een installatiebedrijf, dat al jaren actief is in heel Nederland. Kwaliteit, service en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn per direct opzoek naar een gemotiveerde installatiemonteur. De Functie: Als loodgieter / Cv monteur ben je verantwoordelijkvoor de aanleg van installaties in diverse  woningen en gebouwen aan de hand van tekeningen of eigen inzicht. Functie eisen: - Flexibel, zelfstandig, en gemotiveerd. - Minimaal installatietechniek niveau 3 of gelijkwaardige werkervaring. - In het bezit van een rijbewijs B - Eventueel bereid om door te groeien binnen het bedr

> Lees meer

16Jul
strandpaviljoen

Nieuwe klant: Strandpaviljoen te Haren

Jereco heeft een mooi nieuw project in uitvoering gekregen. Voor de strand baak te Utrecht mogen we een geweldig nieuw ontwerp gaan realiseren de komende maanden. De aanvang van werkzaamheden start ca. half augustus, de oplevering zal half December zijn.

> Lees meer