WELKOM OP DE WEBSITE VAN JERECO INSTALLATIETECHNIEK BV

bezoek ons

Rijshaak 20 A
3371 KC, Hardinxveld Giessendam

email ons

info@jereco.nl

bel ons

0184 - 41 23 85

Loodgieterswerk

Jereco Installatie techniek BV is een allround installateur, wat betekent dat alle disciplines van het loodgietersvak worden uitgeoefend. Van het repareren van een lekkende kraan tot de aanleg van rioleringen. Van het uitvoeren van installatiewerkzaamheden tot het aanleggen van gas- en waterleidingen. De activiteiten van Jereco zijn breed omvattend en onder te verdelen in:

  • Installaties
  • Lood en zinkwerk
  • Water en gas
  • Rioleringswerkzaamheden

Door onze jarenlange ervaring en het volgen van de vernieuwingen en technieken binnen de branche kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Installaties

Technische onderhoud en installatie van badkamers, toiletten, sanitair en rioleringen is wat wij voor u kunnen verzorgen. Zo zijn wij totaalinstallateur voor diverse marktsegmenten. De werkzaamheden kunnen variëren van kleine storingen tot het opleveren van complete installaties in de woningbouw. Met ons team gespecialiseerde vakmensen staan wij garant voor een correcte en snelle oplevering waarbij kwaliteit en uw wensen voorop staan. Door de diversiteit in onze werkzaamheden heeft u een aanspreekpunt en is er optimale afstemming tussen de werkzaamheden.

Lood en zinkwerk

Dakgoten zijn niet alleen functioneel maar bepalen ook de uitstraling van uw woning. Het gebruiken van lood en zinkwerk voor dakgoten wordt steeds populairder. Het is duurzaam, zorgt voor een fraaie uitstraling en is leverbaar in vele vormen. Jereco Installatie techniek BV monteert en vervaardigd dakgoten van lood en zink. Dit ambachtelijke werk vereist vakmanschap. Doordat wij dit sinds jaar en dag uitvoeren kunt u dit vakmanschap bij ons terug vinden. Heeft u last van lekkage in uw dakgoten? Laat dit dan snel en eenvoudig door ons repareren.

Water en gas

Een goed functionerende gas- en waterleidingnet is van wezenlijk belang. Laat deze dan ook aanleggen door een erkende vakman. Jereco Installatie techniek BV kan het leidingnet aanleggen volgens de geldende voorschriften. Zo wordt uw installatie op de juiste wijze aangebracht. Heeft u last van lekkages? Wij lossen dit probleem snel voor u op en komen langs voor inspectie en advies.

Rioleringswerkzaamheden

Om het afvalwater van uw douche, toilet en keuken goed af te kunnen voeren is een goed aangelegd riool noodzakelijk. Het aanleggen van een goed werkend riool is waar Jereco Installatie techniek BV voor staat. Wij weten als geen ander aan welke eisen een rioolsysteem moet voldoen en voorkomen zo problemen als stankoverlast en verstopping.

Heeft u problemen met uw riolering? Wij beschikken over de benodigde apparatuur om problemen op te sporen en lekkage te detecteren.