WELKOM OP DE WEBSITE VAN JERECO INSTALLATIETECHNIEK BV

bezoek ons

Rijshaak 20 A
3371 KC, Hardinxveld Giessendam

email ons

info@jereco.nl

bel ons

0184 - 41 23 85

Elektrotechniek

Jereco Installatie techniek BV heeft alles in huis om elektrotechnische installaties te installeren en goed te behouden: van advies en levering tot installatie en reparatie. Onze uitgebreide expertise richt zich op zowel een simpele meterkast tot aan een gehele brandmeldinstallatie. Zo heeft Jereco ruime ervaring in:
  • Installatie
  • Onderhoud en renovatie
  • Datanetwerken & Brandmeldinstallaties
  • Materialen
Als geen ander weten wij hoe belangrijk goede stroomvoorziening en verlichting in huis is en op uw werkplek. Kies daarom voor een totaalpakket, met alle disciplines op het gebied van de installatietechniek, bij Jereco.

Installatie

Als Jereco Installatie techniek kunnen wij stroominstallaties leveren voor toepassingen in zowel nieuwbouw als industrie. Wij verzorgen nieuwe installaties en uitbreidingen op bestaande installaties in en rondom uw woning of kantoor. Hierbij kunnen wij het project zowel leveren als monteren volgens de geldende wetgeving. De montage gebeurt geheel volgens een vaste werkwijze waardoor u verzekerd bent van constante kwaliteit. Met installatie verzorgt door ons team neemt Jereco een grote zorg uit handen.

Onderhoud en renovatie

Om zeker te zijn van veiligheid van alle toestellen, die zijn aangesloten op gas of elektriciteit, is het belangrijk dat u deze regelmatig laat controleren. Daarnaast is professioneel onderhoud van belang voor continue optimale werking. Naast installatie verzorgt Jereco het benodigde onderhoud en renovatie, te denken aan de periodieke inspectie. Hiermee haalt u een zo hoog mogelijk rendement uit uw installatie. Kies voor onderhoud op maat en profiteer van onze service. Efficiënt renoveren met het oog op de toekomst, dat is waar Jereco voor staat. Wij kunnen uw elektrotechnische installaties zo renoveren dat deze voldoen aan de strenge eisen die er momenteel gelden. Door de toename aan elektrische apparatuur is het noodzakelijk dat de aanwezige installaties worden gemoderniseerd. Jereco biedt u in elke situatie een passende oplossing. Dit kan variëren van een opbouwsysteem tot een volledige versterkbare installatie.

Datanetwerken en Brandmeldinstallaties

Jereco is tevens uw partner op het gebied van datanetwerken en brandmeldinstallaties. Het aanleggen hiervan is meer dan alleen de infrastructuur. Wij kunnen u vaste en draadloze oplossingen verzorgen die voldoen aan de eisen van verzekeringsmaatschappijen. Deze eisen gelden om schade aan uw woning zoveel mogelijk te minimaliseren. Een goede brandmeldinstallatie kan immers de verwoestende gevolgen van een brand vaak voorkomen of beperken. Daarnaast waarborgt het uw eigen veiligheid.

Materialen

In elke fase van het installatie project bent u verzekerd van goed overleg. Onze vakkennis aangevuld met uw eigen ideeën worden uitgewerkt tot een passende elektrotechnische installatie. Jereco Installatie techniek BV maakt uitsluitend gebruik van de materialen welke een bewezen duurzaamheid en kwaliteit hebben. Daarnaast wordt uw project uitgevoerd door bekwaam personeel, volgens de nieuwste normen en eisen.