WELKOM OP DE WEBSITE VAN JERECO INSTALLATIETECHNIEK BV

bezoek ons

Rijshaak 20 A
3371 KC, Hardinxveld Giessendam

email ons

info@jereco.nl

bel ons

0184 - 41 23 85

Diensten

Elektrotechniek

Jereco verzorgt de totale en gecertificeerde elektrische installatie voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. Een complete nieuwe installatie en/of een uitbreiding van uw bestaande installatie. Onze allround en gedegen opgeleide monteurs staan borg voor een veilig en optimaal werkende installatie, te denken aan:
 • Bekabeling
 • Kastenbouw
 • Verlichting
 • Datacommunicatie
 • Beveiligingen tegen brand, ontruiming, inbraak
 • Automatisering
 • Telematica
U kunt bij ons rekenen op een gedegen advies, kwalitatieve producten en een veilige installatie. Wij werken volgens de laatste voorschriften en richtlijnen. Dankzij het toepassen van de nieuwste LED lampen en ECO-TL buizen wordt er direct een kostenbesparing gegenereerd, vervolgens is de levensduur van dergelijke lampen van dien aard dat u al snel deze investering heeft terug verdient.

Airconditioning

Een goed klimaat in uw vastgoed verhoogt de kwaliteit van de comfortbeleving. Uiteraard in de winterperiode wordt er verwarmt. Maar in goed klimaat in de zomerperiode is eveneens van evident belang. De airconditioning zorgt voor een comfortabel klimaat. Het filtert, koelt en ontvochtigd de verblijfsomgeving. In de nieuwbouw eenvoudig te implementeren, in een bestaande omgeving zijn er geen standaard oplossingen voorhanden, dit is altijd maatwerk. Maak voor advies en installatie gebruik van de expertise en ervaring van Jereco, wij hebben voor iedere vraag de juiste oplossing. Voor een zorgeloze en een lange levensduur is het verstandig om regelmatig het onderhoud te laten verzorgen. Zonder dit onderhoud heeft u vervuilde filters die de installatie kunnen beschadigen, ook voorkomt tijdig onderhoud de nodige storingen en een te hoge energierekening.

Verwarmingstechniek

Jereco levert en plaatst een grote diversiteit aan verwarmingsinstallaties. Uiteraard geheel afgestemd op uw specifieke wensen, mogelijkheden en met alle appendages, te denken aan:
 • solitaire c.v. ketels, zowel gesloten als open toestellen
 • complete c.v. installaties
 • cascade opstellingen
 • warmtepompsystemen
 • alle bijbehorende regelapparatuur
 • luchtverwarming
 • complete installaties zowel dun- als dikwandig als kunststofleidingsystemen
Wij zijn niet gerelateerd aan een bepaalde ketelleverancier en kunnen daardoor altijd in uw situatie de juiste apparatuur installeren. Met een onderhoudsabonnement bent u verzekerd van het zorgeloos functioneren van uw verwarmingsinstallatie. Eén maal per jaar komen wij uw installatie onderhouden. Mocht er tussentijds onverhoopt een storing optreden zorgen wij voor een spoedig herstel, zodat u spoedig weer van uw comfort kan genieten.

Loodgieterswerk

Onze vakbekwame medewerkers zijn thuis in het realiseren van de gehele installatie in uw vastgoed: - Complete waterinstallaties uitgevoerd in koperen buis of kunstofleidingsysteem. eventueel voorzien van onthardingsinstallatie. - Het leveren en monteren van boilers of geisers ten behoeve van warmwater, aangepast aan de vraag van de klant. - Het onderhoud aan boilers en geisers zodat de werking van deze toestellen nagenoeg gegarandeerd kan worden. Mocht er onverhoopt toch een storing optreden zorgen wij voor een spoedig herstel, zodat u weer van uw comfort kan genieten. - Het leveren en monteren van gasleiding installaties uitgevoerd in koperenbuis, dikwandig staal of kunstof leidingsystemen. - Het monteren van nieuwe, aanpassen of repareren van bestaande rioleringsinstallaties. - Het monteren of repareren van dakgoten uitgevoerd in kunstof of zink.