WELKOM OP DE WEBSITE VAN JERECO INSTALLATIETECHNIEK BV

bezoek ons

Rijshaak 20 A
3371 KC, Hardinxveld Giessendam

email ons

info@jereco.nl

bel ons

0184 - 41 23 85

Centrale Verwarming

Een CV ketel zorgt voor warmte in uw huis. Wilt u altijd kunnen genieten van een heerlijk verwarmd huis en voldoende warm water? Jereco Installatie techniek BV Is gespecialiseerd in het onderhouden, leveren en plaatsen van CV installaties en biedt voor elke woonsituatie een passende oplossing. Veel comfort in uw woning begint immers bij een goede CV installatie.

Een CV ketel is een van de energieverbruikers in uw woning. Wanneer u tijdig uw CV ketel laat vervangen door een nieuwe kan dat voor u vele voordelen opleveren zoals:

  • Lagere energiekosten
  • Meer comfort
  • Besparing onderhoudskosten

Maar welke CV installatie past het beste bij u?

Wanneer u gaat investeren in een nieuwe CV installatie kunt u zich betrouwbaar laten adviseren door Jereco Installatie techniek BV. Met jarenlange ervaring en liefde voor het vak kunnen wij een op maat gemaakte offerte voor uw situatie leveren. Daarbij kijken wij naar diverse aspecten zoals de grootte van uw woning, de isolatiewaarde en de ligging. Daarnaast worden uw wensen in kaart gebracht om een CV installatie te kunnen leveren die bij u past.

Levering en installatie

Wij zijn aanbieder van diverse topmerken CV ketels en verzekeren u daardoor van de beste kwaliteit. Zo krijgt u bij ons exact de kwaliteitsapparatuur die u nodig heeft. Wanneer wij samen met u een CV ketel hebben uitgekozen kunt u deze laten installeren door een van onze opgeleide service monteurs. Zo leveren wij uw nieuwe comfortinstallatie veilig geïnstalleerd op

Onderhoud

Een CV ketel zorgt ervoor dat u warm water en een comfortabele warmte in uw woning heeft. Wilt u voorkomen dat uw CV-ketel verkeerd is ingeregeld, dat onderdelen van uw CV-ketel verroesten of onnodig slijten? Of wilt u storingen voorkomen? Niets is erger dan een koude douche of een koud huis. Voorkom deze problemen en kies voor periodiek onderhoud verzorgt door onze monteurs. U voorkomt hiermee niet alleen bovenstaande problemen maar verlengt ook de levensduur van uw ketel.

Onderhoudscontract

Kies voor zekerheid en sluit een onderhoudscontract af met Jereco Installatie techniek BV. Wij zijn al jaren actief binnen de installatietechniek en hebben veel kennis en ervaring opgebouwd met het onderhouden van CV ketels. Door onze kennis zijn wij in staat zelfs de oudste CV ketels in onderhoud te nemen. Zo bent u verzekerd van een optimaal afgesteld en veilige ketel.

Storing?

Heeft u last van een storing? En kunt u deze niet zelf verhelpen. Neem dan direct contact met ons op. Onze CV monteur staat graag voor u klaar om het probleem te verhelpen.