WELKOM OP DE WEBSITE VAN JERECO INSTALLATIETECHNIEK BV

bezoek ons

Rijshaak 20 A
3371 KC, Hardinxveld Giessendam

email ons

info@jereco.nl

bel ons

0184 - 41 23 85

Airconditioning

Overweegt u een airconditioning aan te schaffen? Bent u al de trotste bezitter van een airconditioning maar bent u niet in de gelegenheid deze vakkundig te installeren? Maak voor advies en installatie gebruik van de kennis en ervaring van Jereco Installatie techniek BV. Wij zijn uw beste partner wat betreft:

  • Levering
  • Installatie
  • Onderhoud
  • Mechanische installatie

Met een airconditioning van Jereco kunt u genieten van een comfortabel klimaat in uw woning, kantoor of winkel. Het filtert, koelt en ontneemt vocht uit de leefomgeving. Zo voelt het klimaat altijd prettig aan.

Levering

Jereco Installatie techniek BV is aanbieder en levert meerdere bekende airco’s. Deze energiebesparende airco’s hebben hun eigen voordelen en zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Ook kunt u kiezen voor een airconditioning op maat. Ons team komt graag bij u langs om te kijken wat de beste optie is voor uw woning of kantoor. U voelt zich pas echt goed als uw airconditioning is afgesteld op uw persoonlijke wensen.

Installatie

Heeft u hulp nodig bij de installatie van uw airconditioning? Wij kunnen het hele proces voor u uitvoeren: van inbouw tot installatie. Hierbij komt maatwerk van pas. De vakmensen van Jereco beschikken over de ervaring en deskundigheid om de installatie zo secuur mogelijk te laten verlopen. Wij komen eerst bij u langs om advies te verstrekken over welk systeem het beste bij de locatie past. Vervolgens zal ons speciale montageteam ervoor zorgen dat de installatie adequaat verloopt.

Onderhoud

Voor een zorgeloze en lange levensduur is het verstandig om regelmatig onderhoud te laten verzorgen aan uw airco. Wanneer airco’s enige tijd geen onderhoud hebben gehad kunnen deze meer energie gaan gebruiken. Vuile filters in uw airco kunnen deze beschadigen. Voorkom hoge reparatiekosten met een onderhoudsbeurt verzorgt door Jereco. Jereco komt graag bij u langs om in het voor- of najaar uw airco te controleren. Zo worden de storingen in het seizoen wanneer u de airco nodig heeft tot een minimum beperkt.

Mechanische installatie

Een mechanische installatie en ventilatie zorgt voor luchtverversing in huis. Wij plaatsen op vakkundige wijze mechanische afzuigsystemen in uw kantoor of woning. Door middel van een speciale ventilator zuigt het systeem binnenlucht uit een ruimte, te denken aan de keuken, toilet of badkamer. Via roosters komt schone buitenlucht weer binnen.

Bent u benieuwd of wij in uw pand of woning airconditioning kunnen aanbrengen en wat de kosten hiervan zijn? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte op maat.